Alles naar wens
Alles wordt uiteraard gedaan hoe u en de jarige het graag wilt hebben. Dus u mag ook uw ideeen meegeven en die zullen wij er ook inverwerken. Ook wordt alles gedaan van het budget wat u aangeeft. Uitnodigingen kunnen ook gemaakt worden, ik verstuur u (voor ze worden afgedrukt) een voorbeeld, zo kunt u oordelen over het voorbeeldje, we gaan net zo lang door met voorbeelden tot het geheel naar wens is. Dit geld ook voor traktatie's enzo.
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Geweldig feest!

  • U bent hier op de goede plaats voor een geweldig kinderfeest voor uw kind(eren)!

Uitnodigingen

  • Ook wil ik speciale uitnodingen maken voor u. Met of zonder foto van de jarige. En natuurlijk met de idol(s) van de jarige. Kijk bij Uitnodingen voor voorbeelden.

Hoelang duurt het?

  • Het liefst wil ik het een maand van te voren weten. Voor het geval er meerdere zijn. Zo heb ik de tijd voor het maken van een geweldig feest en wordt het niet afgeraggeld. Maar op zijn laatst 2 weken van te voren. Uitnodigingen en traktaties kunnen 1 weer van te voren.

Reacties van mensen

  • Ik heb al veel feestjes georganiseerd. Wilt u van hen horen hoe het was en of het aan te raden is? Om het feestje voor uw kind door iemand anders te laten organiseren? Lees dan het Gastenboek. Links in de menulijst kunt u klikken op Gastenboek om hem te lezen.

Copyright 2002-2018