Themafeest!


Themafeestjes.

Er zijn heel veel thema's te bedenken. Misschien weet u er even geen 1 zo te verzinnen daarom heb ik wat ideetjes neergezet hier. TIP: Bekijk ze samen met de jarige, misschien laat hij/zij u wel weten wat hij/zij wilt.

 Barbie Glamour Feest!
Hou jij ook wel van dat Glamour leventje? En van die spellen? Vind jij Barbie ook zo geweldig? Dan is dit feestje wat voor jou.

 Pippie Langkous feestje!
Ben jij ook zo gek op Pippie? Vind jij het ook leuk om gek te doen zoals Pippie dat doet? Zoals spaghettie met een schaar eten ofzo? Dan moet je het ontdekkings feest van Pippie eens geven.

 Piratenfeest!
Een speurtocht vol verrassingen. Op zoek naar de schat. Ondertussen komen de kinderen leuke dingen tegen. Zullen ze de schat vinden?

 Bob de Bouwer Party!
Wie kent hem nou niet. Hij kan alles maken met zijn team.
Maar ze kunnen ook goed een feestje geven. Mogen ze bij jou langskomen?

 Spongebob feest!
Wedstrijdjes en spellen die in bikinibroek ook worden gedaan,
Kan jij nu ook doen op jou verjaardag. Vind jij Spongebob ook zo leuk?
Geef dan een Spongebob feestje. Een speurtocht kan ook.

 Winxclub Party!
De toverring is kwijt!! En die hebben de meiden wel nodig voor hun krachten.
Help jij ze mee zoeken? Natuulijk kan je ook een Winxfeest zonder speurtocht geven. Ben jij fan van deze meiden? Geef dan een Winx Party!!

 Dora feest!
Wil jij met Dora en haar aapje: Boots op ontdekkingsreis? Rugtas en kaart gaan ook mee natuurlijk. En wie weet .... komen we Swieber de vos ook nog tegen. Swieber probeert altijd de spullen van Dora en Boots te stelen. Help jij hem tegen te houden ??

 
Disney Prinsessen feest.
Elk meisje droomt ervan: Prinses zijn! Wil jij dat nou ook ?
Wil jij ook in een mooi kasteel wonen, mooie jurk aan hebben
en leuke dingen doen? Geef dan een Disney Prinsessen feest.

 Clownfeest!
Zou jij ook wel eens willen dat er een clown is op jou verjaardag? Je kent ze wel, die gekke, maar toch leuke lieve clowntjes. Dat kan! Geef een clownfeest!

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Geweldig feest!

  • U bent hier op de goede plaats voor een geweldig kinderfeest voor uw kind(eren)!

Uitnodigingen

  • Ook wil ik speciale uitnodingen maken voor u. Met of zonder foto van de jarige. En natuurlijk met de idol(s) van de jarige. Kijk bij Uitnodingen voor voorbeelden.

Hoelang duurt het?

  • Het liefst wil ik het een maand van te voren weten. Voor het geval er meerdere zijn. Zo heb ik de tijd voor het maken van een geweldig feest en wordt het niet afgeraggeld. Maar op zijn laatst 2 weken van te voren. Uitnodigingen en traktaties kunnen 1 weer van te voren.

Reacties van mensen

  • Ik heb al veel feestjes georganiseerd. Wilt u van hen horen hoe het was en of het aan te raden is? Om het feestje voor uw kind door iemand anders te laten organiseren? Lees dan het Gastenboek. Links in de menulijst kunt u klikken op Gastenboek om hem te lezen.

Copyright 2002-2018